Följ Kalmar Öland Airport AB

​Ving släpper upp nästa vinters resor till försäljning från Kalmar

Nyhet   •   Dec 15, 2016 10:17 CET

Pressmeddelande från Ving 2016-12-15

Lagom till julhelgerna släpper Ving de flesta av nästa vinters resor. Från och med idag finns resorna bokningsbara på Ving.se, bland dem Vings direktflyg från Kalmar Öland Airport till Gran Canaria.

– En av de största bokningsperioderna av resor är i januari och vi vet av erfarenhet att många kalmariter använder ledigheten under julhelgerna till att planera kommande semesterresor, det är då man hinner prata ihop sig med sitt ressällskap i lugn och ro, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

– Vi är glada att Ving även nästa vinter satsar på en egen avgång i veckan, under en hel säsong, till Gran Canaria, en av de absoluta favoritdestinationerna från Kalmar. Att flyget går på helgen och på morgonen, med återkomst till Kalmar på kvällen, gör att man kan nyttja sin tid på resmålet till fullo, vilket är mycket positivt, säger Karin Lagerlöf, marknadschef Kalmar Öland Airport.

Gran Canaria är Vings största och mest populära resmål vintertid och lockar många semestrande svenskar som uppskattar klimatet, den spanska maten och kulturen.

Vings populära koncepthotell Sunwing Family Resort, Family Garden och Sunprime Hotels är även de släppta till försäljning. Övriga hotell och resmål släpps upp så snart de är klara.

– Det är en tydlig trend att allt fler av våra resenärer väljer något av våra hotellkoncept som är unika för Ving och särskiljer oss från våra konkurrenter. Det är också våra koncepthotell som bokas allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar, fortsätter Magdalena Öhrn.

Prisexempel: Paketresa med en veckas boende på Vistaflor (VVV+), Gran Canaria. Avresa från Kalmar den 9/12 2017, 4 975 kronor per person.

För ytterligare information, kontakta:
Magdalena Öhrn, informationschef Ving, magdalena.ohrn@ving.se, tel 0709-513075. 

Karin Lagerlöf marknadschef Kalmar Öland Airport, karin.lagerlof@kalmarairport.se, tel 0480-459019.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera